lauantai 9. marraskuuta 2019

Jos jokin ei toimi,vaihda suunnitelmaa elä tavoitetta:)

Sininen hetki.

Lunta oli tullut yöllä niin paljon että piti etsiä auto lumen alta.

Aamulla bongahti jostain silmiini teksti:"Jos jokin ei toimi, vaihda suunnitelmaa, elä tavoitetta."

Sopii moneen tilanteeseen. Joskus pelko epäonnistumisesta tai vaikeiden asioiden kohtaaminen houkuttaisi vaihtamaan tavoitetta. Mutta jos ei yritä, ei voi tietää onnistuuko ja sitä paitsi, virheet opettaa ja kasvattaa vahvemmaksi.

Suunnitelmien muuttaminen vaatii hyväksyntää ja omien ajatusmallien prosessointia erilaiseksi. Tai voisiko sanoa että aivojen kääntämistä eri asentoon niinkuin eräs vasta asian ilmaisi;)

Yritin viedä entisille työkavereille eilen suklaata piristykseksi joulun odotukseen.en vielä pystynytkään, piti soittaa yksi rakkaista kollegoista hakemaan suklaat ulkoovelta❤️ valtava tunteiden myrsky. Vai liekö pelkoa jostain ? Että olet muiden silmissä epäonnistunut?

Vielä ei ole se hetki. Mutta se tulee vielä. Olen prosessoinut paljon asioita unissa. Kulkenut työkavereiden kanssa unissa tk n käytäviä, ollut useita kertoja holtittomasti ajavassa autossa pysyen kuitenkin tiellä, ollut käytävässä jossa on kaksi ovea eri suuntiin, mutta en tiedä kummasta pääsee ulos.

Uskon henkimaailmaan ja unien johdatukseen. Otan toisinaan joltain selvännäkijältä selvännäkö tai enkelitulkinnan, koska koen että ne antaa voimaa ja vahvistusta milloin missäkin haastavassa elämäntilanteessa.

Oma ajatusmalli on ennen ollut hyvin määrätietoinen ja tavallaan on pitänyt tietää missä on maali😅

Nyt on joutunut opettelemaan että määränpäätä ei tarvikkaan tietää vaan täytyy elää tilanteiden mukaan, muuttaen suunnitelmia, oppien, hyväksyen, vahvistuen ja nauttien pienistä hetkistä 🥰







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti