lauantai 14. syyskuuta 2019

Elämä on laina



Kävin eilen ensimmäisen kummilapseni 18 vuotissynttäreillä. Olen kiitollinen kaikista kummilapsistani ja tietysti myös muista tärkeistä ystävistä, joiden elämään saan kuulua. Jännä tunne, tuntuu että ite on aina yhtä nuori, mutta kummasti tuo nuoriso muistuttaa siitä että kyllä elämä on eteenpäin vierinyt😊haikeaa, mutta kiitollista 🙏❤️

Kaikki on loppujen lopuksi elämässä lainassa. Aikanaan lapsetkin muuttavat omilleen, toivottavasti mukaan heille eväät, joilla löytävät oman paikkansa elämässä.
Ihana seurata oman elämän nuoria, joilla on selkeä päämäärä, jota kohti haluavat kulkea ja nuoremmilla omat mieluisat harrastukset, joista todella innostuvat.

Elämä koostuu unelmista Välillä ne muotoutuu uudelleen aiemmasta koetusta jotain oppineena, jos jokin ei tunnukaan omalta, aina löytyy uusi oma suunta. Kaikkien haaveiden ei ole tarkoituskaan toteutua.

Kuluva vuosi ja vuosien varrella sattuneet tapahtumat ovat muistuttaneet siitä ettei mikään elämässä ole pysyvää ja eikä mikään maallinen omaisuus tuo onnea. Vaikka jokin sinulle tärkeä tai merkityksellinen asia tai ihminen viedään pois, ei elämä lopu siihen vaikka hetkellisesti voi olo olla epätoivoinen ja surullinen.
Välillä Rakkaita poistuu elämästä jatkaen matkaa pilvien hattaroilla. Itse uskon että hekin jatkavat elämässäsi mukana sydämestä käsin ja seuraavat elämääsi jostain kauempaa.

Joskus unien mukana saa tavata pienen hetken näitä edesmenneitä tärkeitä ihmisiä.
Onni asuu hetkissä joita saa elää ja joiden muistot kätkeytyy sydämeen❤️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti