maanantai 20. toukokuuta 2019

Irti päästäminen ja ihmissuhteet



Olen jutellut useamman ystäväni kanssa irtipäästämisestä ja ihmissuhteista lähiviikkoina. Kaikilla on ihan eri elämäntilanteita, mutta sama ajatus joka tilanteessa.

Oli kyseessä talonmyynti, muutto,avioero,työn vaihto, ihmissuhteen päättäminen milloin mistäkin syystä, terveyshaasteita yms. kaikki tilanteet on ihan yhtä vaikeita, vaatii prosessointia ajatuksissa ja hyväksyntää ja uusien ajatusmallien luomista, jotta näkee hyvää siinä, että jättää jotain vanhaa taakseen, kiitollisena siitä mitä on saanut kokea, mitä elämänvaihe on opettanut ja näkee kaikkien kipeiden tunteiden lomasta myös hyvää uudenlaisessa tulevaisuudessa.

Siinä suljettujen ovien edessä tuntuu pahalta. Mutta kun nostaa katseensa ja katsoo uuteen  suuntaan,Voi huomata jotain ihan uutta. Jotain, mitä ei ennen ole huomannut. Suljettu ovi voikin olla  tie jonnekin, missä on helppo hengittää ja kevyt kulkea. Ennen ei vain ole sitä tietä huomannut tai ei ole suostunut katsomaan.

Siellä uudella tiellä, tulee vastaan kuin itsestään, uusia ihmissuhteita, solmii uusia ystävyyssuhteita kun huomaa, että ajatusmaailmat kohtaa ja luottamus rakentuu kuin itsestään❤️

Elämässä on myös ihmisiä, joiden tarkoitus on opettaa jotakin.  Vaikka sillä hetkellä sattuu, kun huomaa ettei luottamusta ollutkaan riittävästi,  ajatusmaailmat on ihan erit tai elämäntilanteet van muuttuu niin, että ihmissuhde jää taakse. Tilalle tulee aina uusia ihmisiä, vanhojen ystävien lisäksi, joiden kanssa on hyvä olla, joihin voit luottaa  vaikka myrskyäisi, jotka haluavat aidosti kulkea rinnallasi elämän joka tilanteessa 👭  👬



"Jotkut ihmiset tulevat elämääsi opetuksina, toiset siunauksina"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti